Selyemfestés | tanfolyam | "Selyem - Szerda"

 

Miután a selyemfestés tanfolyamra jelentkezők nagy számában merült fel igényként a hétköznapi oktatás, több mint egy évvel ezelőtt elindítottuk a "Selyem - Szerda" tanfolyamunkat, melyet azóta is nagy siker övez.A kétnapos hétvégi tanfolyam mellett alternatívát kínálunk a "Selyem - Szerda" tanfolyamunkkal azoknak akik:

 • ... nem tudnak hétvégén két napot fordítani a selyemfestésre, mert családi elfoglaltságuk ezt nem teszi lehetővé, de szeretné elsajátítani selyemfestés teljes anyagát.
  Erre nem csak, hogy mód van a "Selyem - Szerdá"-kon, hanem a tanulás még alaposabban is lehet  kiscsoportos környezetben!
  3-4 "Selyem - Szerda" elég a teljes kétnapos "Ismerkedés a selyemfestéssel - kezdő" tanfolyam elsajátítására és ezt a résztvevők akár munka után is megtehetik.

 • ... már voltak a kétnapos tanfolyamon, de valamelyik technikát még jobban el szeretnének sajátítani, vagy tovább szeretne haladni a technika megismerésében.
   

 • ... már elvégezték a kezdő tanfolyamot és szeretnének a haladó tanfolyamon részt venni. Ez a felkészítés is a "Selyem - Szerdá"-kon történik. Tudni kell, hogy a haladó tanfolyamon a technikai tudás megszerzésére már nem fordítunk időt, ezzel már minden résztvevőnek rendelkeznie kell!
  A haladó tanfolyamunkon azon dolgozunk, hogy a már meglévő technikai tudás birtokában, hogyan tudunk igazán esztétikus, akár művészi alkotásokat készíteni!
   

 • ... gyermekek és szeretnének egy kicsit a selyemfestéssel foglalkozni, vagy szüleik szeretnék, ha gyermekük valami széppel foglalkozna (pl. az állandó TV-nézés mellett), néhány órát.
  A tapasztalat az, hogy a 10 évnél fiatalabb gyermekek kb. 3 órán át tudnak egyfolytában a festésre figyelni, viszont ezt az időt nagyon élvezik!
  A "Selyem - Szerda" kiválóan alkalmas a gyermekek oktatására, hiszen kiscsoportban nagyobb figyelmet is tudok rájuk fordítani.

 

 

A "Selyem - Szerda" tanfolyam:

Helye:        Budapest, Forgách utca 19.
Időpontja: Szerdánként a meghirdetett időpontokban
                  délután 16.00-19.00

Jelentkezés: A honlapon

                  az alábbi telefonon: +36 309149209
                  az alábbi e-mail címen: varga.adrienne@selyemfesto.hu  


Amennyiben részt kívánsz venni valamelyik "Selyem - Szerda" tanfolyamon, mindenképpen REGISZTRÁLJ 

 
 

  
AJÁNDÉKUTALVÁNY
 

Selyemfestés Ajándékutalvány

 

A részletekért kattints!

selyemfestés

 

www.selyemfesto.hu - indafotó